Recom

Recom brengt u het verhaal van een grafisch designbureau dat uitgroeide naar een stevige en ervaren partner voor interieurbouw op maat.

Wat een apart verhaal zou u denken?

Wel, dat is precies waar we voor staan.

Wij ontwerpen en realiseren creatieve interieurs op een verfijnde en doordachte manier.

Interieurinrichting

Op zoek naar een interieur dat aansluit bij uw noden?

Wij gaan samen met u op zoek naar de geschikte inrichting van uw woning, kantoor of winkelpand. Heeft u een zolder die u wenst in te richten en/of uit te breiden met een dakkapel? Ook dan komen we samen tot het beste idee om de ruimte maximaal te benutten. Werp gerust een blik op onze projecten voor een eerste indruk.

Bij interieurprojecten en renovaties komt heel wat coördinatie kijken tussen verschillende partijen. Wij stemmen de planningen van de aannemers en leveranciers dan ook op elkaar af. Zo wordt uw bouwproject zonder zorgen voor u gerealiseerd.

A Shower A Day

Voor maatwerk in bad- en douchewanden hebben we “A Shower A Day” opgericht. Het is al vanaf dag 1 onze absolute voorkeur om met zo weinig mogelijk naden te werken. Vergeet dus alle voegjes die je tegenkomt bij mozaïek, tegelwerk van 20×30 of 60×60. Wij hebben namelijk tot doel om (inloop)douches op te leveren in 2 of 3 douchewanden op maat. We genieten elke dag van de uitdaging om te werken in millimeters. Meer info op asad.be

Contacteer ons vrijblijvend voor uw project

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Recom comm. V

BE0843424995

Ledestraat 20, 9968 Oosteeklo

+32 474818035

info@recom.be